Set 6 Rujuri Lichide Mate si 3 Creioane Buze Make Me Blush

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
109,90 RON (TVA inclus) PRP: 270,00 RON
59
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Setul 6 Rujuri Lichide Mate si 3 Creioane Buze Make me blush ofera buzelor tale un finish mat foarte rezistent. Produsele cosmetice de calitate premium sunt dispuse intr-o cutiuta eleganta de culoare neagra, ideala pentru transport si depozitare.

Setul contine rujuri lichide mate extrem de confortabile si usor de purtat, cu proprietati de pigmentare intense si de transfer. Aceste rujuri lichide mate contin o formula infuzata cu antioxidanti care ajuta la mentinerea hidratarii buzelor. 

Rujurile lichide mate au o textura cremoasa, catifelata si matasoasa. Ele se aplica usor intr-un strat subtire. Culoarea se intensifica pe masura ce se fixeaza intr-un finisaj mat. Culorile disponibile in acest set pot fi purtate singure sau combinate pentru a crea o nuanta de ruj unica. 

Setul este completat de 3 creioane de buze in nuante diferite in armonie cu rujurile din colectie. Contin un pigment de inalta intensitate si ofera un aspect impecabil al buzelor.

Obtine un make-up perfect si buze fermecatoare cu setul de rujuri lichide mate special concepute pentru a se potrivi oricarei tinute!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review