Set 6 Pensule Profesionale Machiaj Mermaid Pink Collection

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
54,90 RON (TVA inclus) PRP: 125,00 RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Dupa ce veti incepe sa folositi Set 6 Pensule Profesionale Machiaj Mermaid Pink Collection cu siguranta nu o sa regretati faptul ca ati decis sa le cumparati!

Au un design modern, elegant, iar parul moale si taietura perilor, permit o aplicare optima a machiajului.

Acest set pensule profesionale machiaj Mermaid contine:

- Pensula profesionala de pudra -
este o pensula moale, rotunda, mare. Aceasta este un must-have pentru kit-ul fiecaruia. Se foloseste pentru a lua continutul cu miscari circulare, apoi se scutura putin pentru a indeparta surplusul. Ulterior se aplica pudra pe ten, perpendicular, cu ajutorul pensulei, pentru a o fixa in pori. Spre deosebire de un burete, pensula asigura o finisare ideala.

- Pensula pentru fardul de obraz - este similara cu cea pentru pudra – singura diferenta dintre ele este aceea ca pamatuful pensulei de blush este oblic. Pamatuful are aceasta forma pentru a permite o utilizare cat mai usoara si pentru ca fardul sa se intinda cat mai bine, intr-un mod egal, fara pete inestetice. 

- Pensula de fata pentru blendingeste special creata pentru a oferi o aplicare perfecta a produsului, obtinand un aspect profesional al machiajului. Perii mari si densi, cu o forma rotunjita, sunt usor de manevrat pe fata, aplicand uniform produsul, in toate zonele dorite. Poate fi folosita pentru fondurile de ten pudra, lichide sau mousse, pentru bronzere si blush-uri.

- Pensula profesionala pentru iluminator - poate fi folosita pentru aplicarea iluminatorului, dar si pentru conturarea fetei, sau pentru a blendui produsele crema sau lichide.

- Pensula de estompat/ difuzare/ blending fardul de pleoape - este pensula pentru contopirea fardurilor, lasand touch-ul final pentru ochi.

- Pensula unghiulara - 
este mica, subtire, este taiata unghiular si are perii fermi. Se foloseste pentru a acoperi spatiile goale din sprancene sau se foloseste pentru a trasa eyelinerul gel sau fardul de ochi daca dorim sa trasam linii fine si bine definite.

Design-ul acestor pensule profesionale pentru machiaj deosebit, manerul este in forma de coada de sirena, colorat in nuante intense usor sidefate, iar parul moale si ultra-fin este prins intr-un inel auriu!

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review