Set 6 pensule machiaj profesionale Be Yourself

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
39,90 RON (TVA inclus) PRP: 85,00 RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set 6 pensule machiaj profesionale Be Yourself este dedicat fiecarei iubitoare de machiaj. Contine toate pensulele necesare pentru realizarea unui look complet.

Setul contine pensule diferite pentru aplicarea fondului de ten, a iluminatorului, blush-ului si bronzer-ului, a fardurilor pentru pleoape, dar si pentru stilizarea sprancenelor sau conturarea fetei.

Pensulele sunt fabricate dintr-un mix fibre sintetice si naturale, design-ul manerului fiind special creat pentru o prindere buna, care faciliteaza aplicarea. 

Fiecare pensula a fost creata cu atentie pentru a permite dozarea controlata a produselor de machiaj folosite si permite astfel atat obtinerea rezultatelor naturale, cat si saturate. 

Kit-ul contine:

- 1x pudra - este o pensula moale si rotunda si se foloseste pentru aplicarea pudrei pe fata, cu miscari circulare.

- 1x contur - are o forma oblica ce faciliteaza intinderea fardului intr-un degradé subtil. Aceasta e ideala pentru fixarea bronzer-ului sub pometi.

- 1x blending - este o pensula rotunjita cu perii mari si densi, creata pentru blending-ul fondului de ten pudra, lichid sau mousse.

- 1x aplicare fardului - este o pensula moale si rotunda si se foloseste pentru aplicarea pudrei pe fata, cu miscari circulare.

- 1x ruj - este ideala pentru aplicarea perfecta a rujului, fara a depasi conturul buzelor

- 1x sprancene - este o pensula subtire, taiata unghiular, cu peri fermi si se foloseste pentru a acoperi spatiile goale din sprancene.

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review