Set 6 pensule machiaj de Ochi Chocolate Gold Eyes Limited Editon

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
39,90 RON (TVA inclus) PRP: 140,00 RON
71
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1921

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Profita de Editia Limitata pentru Set 6 pensule machiaj de Ochi Chocolate Gold Eyes si realizeaza-ti un machiaj profesional singura, cu care sigur vei iesi in evidenta. 

Setul contine 6 pensule realizate din materiale de cea mai buna calitate, special concepute pentru machiajul ochilor. Aceste pensule originale va ofera posibilitatea sa va puneti creativitatea in practica si sa va faceti un machiaj diferit in fiecare zi.

Aplicati produsele cosmetice cu stil si fler, cu aceasta trusa de pensule machiaj pentru ochi care contin atat par natural cat si sintetic. Datorita dimensiunilor mici, pot fi strecurate cu usurinta in geanta si in geamantan.
Pensulele de machiaj variaza din punctul de vedere al marimii si al texturii firelor. Daca iti doresti un machiaj de efect, incearca sa le folosesti corect, in functie de zona fetei careia ii este destinata fiecare.
Set 6 Pensule Machiaj Chocolate Gold Eyes Limited Editon contine toate pensulele de care ai nevoie pentru un makeup deosebit al ochilor.

Acest Set Pensule Machiaj de Ochi contine:

- 1 x pensula pentru blending - pentru estomparea si uniformizarea fardurilor- este pufoasă şi moale, cu formă de dom. Poate cele mai importante pensule din arsenalul unui makeup artist, aceste pămătufuri sunt esenţiale în realizarea oricărui machiaj al ochilor.
- 1 x pensula pentru fard de pleoape - creata pentru aplicarea si omogenizarea fardului de pleoape.
- 1 x pensula unghiulara pentru sprancene - este o pensula subtire, taiata unghiular, cu peri fermi si se foloseste pentru a acoperi spatiile goale din sprancene.
- 1 x p
ensula pentru aplicare fard de pleoape - este foarte moale, pufoasa si are formele rotunjite pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre. Aceasta poate fi folosita pe linia genelor pentru definirea conturului trasat din creionul dermatograf sau pentru aplicarea fardului compact inchis la culoare pe conturul ochilor.

- 1 x buretel pentru aplicare fard de ochi Smudge Eye - este stufoasa si usor ascutita la varf fiind ideala pentru a estompa dermatograful si a obtine acel efect pierdut de tipul smokey eyes. O poti folosi si in anumite zone greu accesibile, precum coltul interior si exterior al pleoapei.

Pentru un machiaj intens, spectaculos si o privire seducatoarea, achizitioneaza Set 6 Pensule Machiaj Chocolate Gold Eyes disponibil in Editie Limitata pe PensuleMachiaj.ro.


  

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review