Set 5 pensule profesionale machiaj EcoTools Fresh and Flawless

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
39,90 RON (TVA inclus) PRP: 110,00 RON
63
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1927

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Setul de 5 pensule profesionale machiaj EcoTools Fresh & Flawless din Franta este inspirat de frumusetea naturii, include o paleta profesionala de pensule potrivite realizarii unui look de efect.
Kit-ul contine ustensile fabricate din fibre sintetice foarte fine, flexibile si rezistente pentru a obtine cele mai bune rezultate fie in cazul unui machiaj personal, fie in cazul unui machiaj profesional.
Setul contine urmatoarele pensule profesionale:

- 1 x pensula  pentru bronzer - are o forma oblica ce faciliteaza intinderea fardului intr-un degradé subtil. Aceasta e ideala pentru fixarea bronzer-ului sub pometi.
- 1 x pensula pentru concealer - este o pensula mica pentru a aplica concealer-ului doar in anumite zone, acolo unde este necesara o acoperire suplimentara, cum ar fi petele rosii si cosurile.
- 1 x pensula pentru contouring - are o forma oblica ce faciliteaza intinderea fardului intr-un degradé subtil. Aceasta e ideala pentru fixarea bronzer-ului sub pometi.
- 1 x pensula pentru fard de pleoape - este foarte moale, pufoasa si are formele rotunjite pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre. Aceasta poate fi folosita pe linia genelor pentru definirea conturului trasat din creionul dermatograf sau pentru aplicarea fardului compact inchis la culoare pe conturul ochilor.
- 1 x pensula pentru pudra - este o pensula moale si rotunda si se foloseste pentru aplicarea pudrei pe fata, cu miscari circulare.

Manerele sunt fabricate din lemn de bambus, cu un design rafinat, cu inele metalice discret de culoarea bronzului si pictate. Kitul este dispus intr-o cutie sub forma de carte, ceea ce inseamna ca poate fi si un cadou dragut.
Opteaza si tu pentru un machiaj deosebit cu pensule profesionale si produse cosmetice de calitate si tenul tau va arata impecabil in fiecare zi!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review