Set 5 pensule machiaj Unicorn Rose Gold Limited Edition

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
49,90 RON (TVA inclus) PRP: 120,00 RON
58
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1940

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Expertul in frumusete PensuleMachiaj va pune la dispozitie Set 5 pensule machiaj Unicorn Rose Gold Limited Edition, de culoare aurie cu reflexii trandafirii.

Fiecare pensula pentru machiaj este realizata din peri sintetici, ultra-moi care acopera foarte bine imperfectiunile.

Setul contine urmatoarele tipuri de pensule unicorn:

- 1 x pensula Unicorn pentru blush - este o pensula asemanatoare cu cea pentru pudra, diferenta constand in faptul ca pamatuful ei este oblic, avand forma ideala pentru aplicarea fara pete inestetice a fardului de obraz.

- 1 x pensula Unicorn pentru pudra - este o pensula moale si rotunda si se foloseste pentru aplicarea pudrei pe fata, cu miscari circulare.

- 1 x pensula Unicorn pentru blending - este o pensula rotunjita cu perii mari si densi, creata pentru blending-ul fondului de ten pudra, lichid sau mousse.

- 1 x pensula Unicorn pentru aplicarea bronzer-ului - are o forma oblica ce faciliteaza intinderea fardului intr-un degradé subtil. Aceasta e ideala pentru fixarea bronzer-ului sub pometi.

- 1 x pensula Unicorn pentru fardul de pleoape -  este foarte moale, pufoasa si are formele rotunjite pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre. Aceasta poate fi folosita pe linia genelor pentru definirea conturului trasat din creionul dermatograf sau pentru aplicarea fardului compact inchis la culoare pe conturul ochilor.


Pensulele Machiaj Unicorn sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, din fibre sintetice si par natural care ofera un aspect deosebit tenului, fiind foarte confortabile pentru piele. Specialistii recomanda aceste pensule si pentru pielea sensibila.
Sunt compatibile cu toate produsele cosmetice, fie ca sunt lichide, cremoase sau pudra.
Design-ul acestor pensule unicorn de make-up profesionale este deosebit, manerul are un design interesant si o culoare aurie cu reflexii trandafirii, este flexibil si foarte usor de folosit.

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review