REDUCERI de până la -70%. PROMOȚII LIMITATE 🍁
  
  
  
  
 Poze Set 5 pensule machiaj Luxury Chocolate Collection + Borseta Choco Brown

Set 5 pensule machiaj Luxury Chocolate Collection + Borseta Choco Brown

Pret vechi: 120 RON Reducere 63%

Pret promotional: 44,90 RON

Disponibil in stoc

Livrare Rapida in 24-48 ore prin Fan Courier / Urgent Cargus

Set 5 pensule machiaj Luxury Chocolate Collection + Borseta Choco Brown reprezintă secretul în obținerea unui make-up perfect și spectaculos.

Selectia de pensule este alegerea perfecta daca vrei sa uiti de utilizarea degetelor pentru a aplica machiajul. Precizie, igiena, rezultat final impecabil cu pensulele atent selectionate.

Setul de pensule Luxury Chocolate Collection include:


- Pensula pentru pudră - extrem de stufoasă şi moale, cu decupaj bont, pensula pentru pudră serveşte la aplicarea, uniformizarea şi îndepărtarea excesului de pudră (compactă sau pulbere) de pe faţă. Pensula pentru pudra poate fi utilizată pentru aplicarea pudrei normale sau compacte, precum și pentru aplicarea oricarui alt tip de pudră, fond de ten sau bronzer.
- Pensula pentru corector - asigură o aplicare precisă a corectorului. Are capătul rotunjit și perii sintetici.
- Pensula pentru buze - este recomandată sa fie folosită de fiecare dată când alegi un ruj cu o culoare mai intensă. Astfel, poți doza cantitatea de produs și asigură o aplicare precisă pe buze.
-  Pensula de Blending - crează un look perfect, frumos și natural. Forma unică a pensulei asigură o acoperire uniformă, netedă, fără urme. Folosind această pensula vei obține efectul unei blenduiri de expert.
Pensula pentru fond de ten - Cel mai eficient mod de a aplica fondul de ten este cu această pensulă plată. Estompează apoi orice urmă cu un burețel pentru un efect cât mai natural.
-
 Pensulele de machiaj trebuie spalate si curațate periodic, deoarece pudra, blush-ul, rujul si celelalte produse cosmetice folosite le incarcă foarte tare. De asemenea, adună praf și bacterii care iți pot irita tenul.

Un machiaj perfect se obține cu ajutorul unui set de pensule pentru machiaj și al unei truse de make-up completă.
Când admiraţi machiajele din reviste sau vizionaţi materiale despre machiaj, trebuie să ştiţi că toţi make-up artiştii folosesc pensule de make-up nu aplicatoarele (acei mici bureţei ce se găsesc în minitrusele de farduri). Doar o pensulă poate reda efectele precise, fie de contur de buze sau  eyeliner, fie cele de difuzare impecabilă de la nivelul obrajilor sau al pleoapelor.
Achizitioneaza Setul de Pensule pentru machiaj preferat si vei primi cadou o Borseta Choco Brown foarte eleganta!


0754.631.744 - Comenzi telefonice

Luni-Duminica, 09:00-19:00

 


Detalii produs


Categorie: Set Pensule MachiajProduse recomandate