Set 5 pensule machiaj par natural Fraulein38 Kabuki Full Contour

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
44,90Β RON (TVA inclus) PRP: 110,00Β RON
59
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

NOU! Fraulein38 iti ofera gama de pensule machiaj din par natural Exclusive Style special concepute pentru conturul si blending-ului unui machiaj perfect.

Obtine baza de machiaj dorita, realizeaza umbre si delimitari cu maiestria unui artist, numai cu setul de pensule din par natural Kabuki Full Contour. Setul contine 5 pensule ideale pentru machiajul fetei.

Setul de pensule pentru machiaj Fraulein38 Kabuki Full Contour include 5 pensule de calitate profesionala, perfecte pentru aplicare si amestecare produselor cosmetice. Acest set este idea pentru aplicatia perfecta a machiajului datorita perilor de calitate care absorb fix catitatea de care este nevoie pentru a obtine rezultatele dorite.

Toate aceste pensule au fost realizate manual si testate de specialisti, sunt facute din peri ultra-moi, fini acopera perfect petele, ridurile si imperfectiunile fara sa lase urme sau sa irite. Folosita de cei mai cunoscuti make-up artisti in machiaj profesional, acestia recomanda pensulele Kabuki chiar si pentru incepatori, asigura o acoperire si o definire fara cusur.

Datorita dimensiunilor mici, pot fi strecurate cu usurinta in bagaj si luate oriunde. Pensulele de machiaj Kabuki  sunt foarte dese, au forma compacta pentru o aplicare unforma, fara ca vreun produs sa fie risipit, acoperire completa, sunt concepute in asa fel incat sa aobsoarba cantitatea potrivita astfel incat sa nu incarce fata, iar machiajul sa para cat mai natural. 

Pensulele din par natural pentru Make-up sunt foarte pufoase, cu varfuri perfect definite pentru blend si contouring, coditele fiind medii in stil kabuki dar totusi de o lungime perfecta pentru aplicare. Realizate din lemn de foarte buna calitate, coditele pensulelor Fraulein38 sunt triplu-lacuite si sunt foarte bine prinse in inelele cromate de dimensiuni generoase. Puful este foarte fin, realizat din par de calitate si este prins de coditele din lemn cu grija, pentru a asigura folosirea optima a pensulelor cu orice produs.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review