Set 5 Iluminatoare Highlight Glow&Go

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
49,90 RON (TVA inclus) PRP: 110,00 RON
54
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Stralucire pe parcursul intregii zile, chiar si cu foarte putin machiaj? E posibil, folosind Set 5 Iluminatoare Highlight Glow&Go. Nu ai nevoie de multe produse pentru un efect uimitor. Trebuie doar sa folosesti iluminatorul lichid, in cele 5 culori disponibile.

Functioneaza prin difuzarea luminii, dand aspect de prospetime a pielii, creand o imagine imbunatatita si evidentiand conturul natural al fetei. Asortezi iluminatorul la paleta de culori folosita in realizarea makeup-ului ori la tinuta zilei.

Pentru a aplica iluminator lichid, transferi o cantitate mica de lichid (o picatura) pe varful degetelor si atingi pometii, varful nasului, zona superioara a buzelor, zona fruntii.

Folosind degetele sau un buretel cosmetic poti amesteca lichidul cu fondul de ten. Astfel, nu se vor remarca diferente clare intre cele doua produse. Iluminatorul lichid se aplica si peste fondul de ten pentru o stralucire vizibila, insa il poti folosi dedesubt pentru un aspect mult mai subtil.

Straluciri de diamant in 5 tuburi distincte, cu o consistenta lichida, dar suficient de cremoasa. Cele 5 iluminatoare au un finisaj fin si durabilitate mare, rezista pe piele intreaga zi. Sunt usor de purtat, usor de amestecat si de raspandit pe suprafata pielii.

Set 5 Iluminatoare Highlight Glow&Go  se prezinta in urmatoarele culori:

  • Ivory White (alb lucios),
  • Pale Yellow (auriu glamouros),
  • Light Pink (roz romantic),
  • Shallow Apricot (roz piersica),
  • Orange (portocaliu auriu).

Iluminatoarele sunt printre cele mai comandate produse de beauty la nivel international. Setul 5 Iluminatoare Highlight Glow&Go a intrat in top iluminatoare datorita calitatii premium.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review