Set 4 pensule machiaj profesionale - Black Orange Collection + Borseta Cadou

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
49,90 RON (TVA inclus) PRP: 100,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Iti oferim noua gama variata de pensule machiaj profesionale Black Orange Collection special conceputa pentru un machiaj complet: contur, blending si nu numai!
Obtine baza de machiaj dorita, realizeaza umbre si delimitari cu maiestria unui artist, numai cu setul de pensule Black Orange Collection! Setul contine 4 pensule ideale pentru machiajul fetei ce vin intr-o borseta chic pentru depozitare.

Acest set de pensule profesionale contine:
- 1 x pensula pentru pudra -  este o pensula moale si rotunda si se foloseste pentru aplicarea pudrei pe fata, cu miscari circulare.
- 1 x pensula pentru fond de ten - are forma ideala pentru o aplicare armonioasa a fondului de ten, acoperind porii cu usurinta.
- 1 x pensula pentru concelear - este o pensula mica pentru a aplica concealer-ului doar in anumite zone, acolo unde este necesara o acoperire suplimentara, cum ar fi petele rosii si cosurile.
- 1 x pensula pentru ruj - este ideala pentru aplicarea perfecta a rujului, fara a depasi conturul buzelor.

Pensulele acestui set sunt realizate din fibre sintetice ultra-fine si moi care pe langa capacitatea de acoperire de 100% contribuie la realizarea unui machiaj fara cusur.



Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review