Set 4 Iluminator Lichid Custom Enhancer Drops

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
44,90Β RON (TVA inclus) PRP: 100,00Β RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Comanda acum Set 4 Iluminator Lichid Custom Enhancer Drops ideal pentru un machiaj perfect si un ten cu aspect impecabil si natural!

O formula de picaturi ultra-concentrate pentru iluminat si bronzare pentru personaliza stralucirea ideala cu un finisaj impecabil. Disponibil in nuante universale, aceste picaturi personalizabile pot fi folosite pentru a crea o nuanta construibila.

Se recomanda sa fie folosite singure pentru efect de iluminare si de bronzare reflexiva. Cu cat puneti mai multe picaturi ca atat veti obtine mai multa luminozitate si bronz, permitandu-va sa va personalizati stralucirea.

Set 4 Iluminator Lichid Custom Enhancer Drops
 contine o formula de iluminare asigura un finish deosebit, iar tu vei arata perfect in orice moment al zilei. Pigmentii micronici cu o luminozitate discreta se blenduiesc foarte usor cu fondul de ten si ofera un tonus impecabil pielii tale.

Perfect pentru fiecare sezon, Set 4 Iluminator Lichid Custom Enhancer Drops asigura o acoperire ideala si promite sa scoata in evidenta trasaturile fetei in cel mai placut mod, adaugand un plus de culoare si stralucire naturala tenului tau.

Iluminatorul este intens pigmenta si ofera o stralucire naturala tenului tau, lasand un aspect catifelat si matasos. 

Iluminatorul
are o textura cremoasa si moale si se aplica foarte usor. Iluminatorul are rolul de a-ti pune trasaturile in evidenta, acest highlighter a fost conceput pentru a reflecta starea dumneavoastra de spirit, iti ofera posibilitatea sa-ti faci atat un make-up subtil cat si unul indraznet. 

In acest sezon PensuleMachiaj.ro iti ofera iluminatorul conceput special pentru tine si care da tenului un aspect radiant si matasos. Highlighter-ul contine pigmenti aurii cu subtilitati trandafirii si contine o formula inovatoare care da tenului o luminozitate extraordinara.

Iluminatorul lichid
contine particule de perle.

Cantitate: 4 x 4.5 ml

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review