Set 32 pensule machiaj Fraulein38 Studio Black + Borseta Cadou

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
89,90 RON (TVA inclus) PRP: 220,00 RON
59
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Obtine un machiaj senzational, numai cu setul de 32 pensule profesionale de machiaj Fraulein38 Germania, gama Studio Black

Setul de 32 pensule de machiaj Fraulein38 iti da posibilitatea realizarii unui machiaj profesional, in confortul propriei tale case!

Si nu numai! Esti make-up artist si vrei o trusa completa, cu o calitate exceptionala, accesibila la pret? Set 32 pensule machiaj Fraulein38 Studio Black este alegerea perfecta.

Pensulele sunt dispuse intr-o borseta minunata, neagra, din piele ecologica, pensulele tale vor fi protejate tot timpul si le vei putea purta cu tine peste tot, fara a ocupa prea mult spatiu. 

Acest set Fraulein38 contine 32 de pensule ce te vor ajuta sa atingi rezultatele dorite cu ajutorul tuturor produselor existente in trusa ta de machiaj!

Folosind pensulele Fraulein38, ce vin in marimi si forme diferite, vei realiza ca aplicarea fardurilor nu a fost nicicand mai usoara.

Puful, confectionat atat din par natural cat si sintetic – pentru obtinerea unor rezultate optime, confera o aderenta extraordinara produselor de machiaj, in timp ce iti trateaza tenul cu finete. Fiecare pensula dispune de maner din lemn lacuit, acesta diferind in lungime, in functie de rolul pe care il joaca in procesul tau de make-up.

Toate pensulele Fraulein38 sunt extrem de usor de curatat si garanteaza durabilitatea si rezistenta unui produs de top, pentru ca tu sa fii frumoasa in fiecare zi!

Comanda acum setul de 32 pensule profesionale de machiaj Fraulein38 Studio Black si vei putea realiza si tu un machiaj de milioane!



Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review