Set 31 pensule machiaj profesionale Fraulein38 Pink Candy + Borseta Cadou

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
94,90 RON (TVA inclus) PRP: 250,00 RON
62
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set 31 pensule machiaj profesionale Fraulein38 Pink Candy este disponibil la cel mai accesibil pret pe PensuleMachiaj!

Comanda acum setul de 31 pensule machiaj Fraulein38 Pink Candy si vei avea posibilitatea sa-ti faci un machiaj deosebit si spectaculos in fiecare zi.

Setul elegant de 31 de pensule pentru machiaj, de culoare roz contine toata instrumentele necesare pentru a-ti realiza un machiaj complet si corect.

Calitatea germana si designul atragator, diversitatea si calitatea parului folosit la realizarea lor, posibilitatea utilizarii lor cu diverse tipuri de farduri, toate acestea se pot constitui in avantaje ale utilizarii acestor pensule pentru machiaj achizitionate online

Trusa cuprinde pensule profesionale pentru ochi si contur pentru buze, aplicare baza machiaj si fond de ten, blush si pudra, pensule de retus si speciale pentru constructia si definirea sprancenelor.

Sunt potrivite pentru produse cremoase si lichide, cu peri subtiri si fini, pentru aplicarea unui machiaj elegant pentru o seara de gala perfecta.

Pensulele pentru machiaj se folosesc foarte usor pentru ca au un design deosebit, o forma usor de manevrat. 
Datorita perilor si a desimii, sunt potrivite pentru a insista pe detalii, iar make-up-ul obtinut este excelent de fiecare data. 


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review