Set 31 pensule machiaj profesionale Fraulein38 Full Edition + Borseta Cadou

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
89,90 RON (TVA inclus) PRP: 230,00 RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1924

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Setul de 31 de pensule profesionale de la Fraulein 38 realizate din par natural si fire sintetice ultra-fini si dese pentru o acoperire impecabila.

Sunt o selectie valoroasa, un must have pentru orice iubitoare de beauty. Pensulele au manere din lemn, culoare naturala, cu finisaje superioare si sunt usor de tinut in mana in timp ce va machiati.


Kitul contine urmatoarele pensule:

- 6 x pensule pentru machiajul fetei - asigura aplicarea formulelor cosmetice de tip pudra, pulbere, cremoase sau lichide.
- 20 x pensule pentru aplicarea si blending-ul fardului de pleoape - au diferite forme si marimi pentru un machiaj uimitor al ochilor.
- 2 x aplicatoare cu buretel - sunt perfecte pentru aplicarea fardurilor pe pleoape oferind o distribuire uniforma a fardului, pastrand intensitatea pigmentilor intreaga zi.
- 1 x pensula unghiulara pentru sprancene - este o pensula subtire, taiata unghiular, cu peri fermi si se foloseste pentru a acoperi spatiile goale din sprancene.

- 1 x pensula pentru aplicarea rimelului - este pensula care da genelor tale volum si lungimea dorita, fara sa le incarce.

- 1 x pensula pentru aplicarea rujului - este ideala pentru aplicarea perfecta a rujului, fara a depasi conturul buzelor.


Setul de pensule profesionale este ambalat intr-o trusa din piele ecologica, cu compartimente separate, incorporand tot ceea ce ai nevoie pentru a obtine un make-up spectaculos.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review