Set 3 pensule profesionale machiaj White Collection

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
44,90 RON (TVA inclus) PRP: 105,00 RON
57
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set 3 pensule profesionale machiaj  White Collection este o paleta profesionala de pensule, care nu trebuie sa lipseasca din portfardul unei femei fie ca sunt folosite in machiajul personal sau in machiajul profesional.

Setul de pensule profesionale este format din:

- pensula duo-fiber pentru fata este realizata din fibre sintetice de cea mai buna calitate, delicate si fine cu pielea. Se potriveste oricarui tip de ten, distribuie uniform produsele cosmetice sub forma de pudra, fara a lasa urme inestetice.

- pensula duo-fiber pentru contur este ideala pentru conturarea si are rolul de a pune in evidenta trasaturile cele mai frumoase ale fetei. Asigura o aplicare facila si completa in zonele dorite.
- pensula duo-fiber pentru fardul de ochi este secretul stralucirii ochilor. Pensula are peri lungi si foarte fini, asigura o aplicare uniforma, ajuta la mentinerea intacta a culorii pigmentilor din farduri. Difuzeaza uniform particulele fardului, fiind deosebit de utila la blending si in efectuarea finisajului machiajului ochilor.

Obtine un machiaj care sa atraga atentia cu truse de make-up profesionale si pensule profesionale pentru machiaj de calitate superioara.

Alege Set 3 pensule profesionale machiaj  White Collection si vei intelege care este secretul machiajelor reusite!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review