Set 3 pensule machiaj Cheek & Lip Set - Editie limitata

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
64,90 RON (TVA inclus) PRP: 150,00 RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Setul 3 pensule machiaj  in Editie Limitata te ajuta sa creezi intr-un mod profesionist un look modern si rezistent pe tot parcursul zilei.

Bucura-te de usurinta de a crea un machiaj in 3 pasi cu pensulele de machiaj profesionale. Parul natural si materialul de calitate superioara asigura o intindere  intinderea eficienta a particulelor fine din compozitia produsului cosmetic.


Setul de pensule machiaj  contine:

- Pensula duo-fiber pentru fata are un capat de dimensiuni mai mari, realizate din par natural si fibre fine. Poate fi folosita la aplicarea texturilor tip pudra.
- Pensula  duo-fiber pentru contur sculpteaza foarte usor trasaturile fetei, scotand in evidenta frumusetea naturala. Este ideala pentru aplicarea fardului de obraz iluminator si a fondului de ten.
- Pensula duo-fiber pentru fardul de ochi fixeaza pigmentii din textura fardului, ajutand la finisarea perfecta a machiajului.

Manerele au o culoare chic, din aluminiu, foarte usoare, ce permit  flexibilitatea miscarilor. Datorita constructiei unice, ustensilele se pot pozitiona in picioare.

Completeaza-ti colectia cu trusa de pensule profesionale !


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review