Set 3 pensule machiaj din par natural Perfect Gift Collection + Borseta Cadou

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
64,90 RON (TVA inclus) PRP: 150,00 RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1937

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Este momentul sa te pui in valoare cu eleganta Setului cu 3 pensule Machiaj Perfect Gift Collection!  

Setul cu 3 pensule Machiaj  Perfect Gift Collection te ajuta sa-ti realizezi un make-up profesional, la tine acasa, cu ajutorul unei colectii cu trei pensule esentiale, in editie limitata.
Pensulele pentru machiaj  sunt de calitate superioara realizate din par foarte fin, natural si fibre sintetice si cu care iti poti face un machiaj perfect atat pentru zi cat si pentru seara. Vei capta atentia inclusiv cu design-ul lor premium si rafinat.

Set 3 pensule machiaj din par natural contine:

- 1 x pensula  pentru pudra - este o pensula moale si rotunda si se foloseste pentru aplicarea pudrei pe fata, cu miscari circulare.
- 1 x pensula pentru contouring -  are o forma oblica ce faciliteaza intinderea fardului intr-un degradé subtil. Aceasta e ideala pentru fixarea bronzer-ului sub pometi.
- 1 x pensula pentru aplicarea fardului de pleoape este foarte moale, pufoasa si are formele rotunjite pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre. Aceasta poate fi folosita pe linia genelor pentru definirea conturului trasat din creionul dermatograf sau pentru aplicarea fardului compact inchis la culoare pe conturul ochilor.


Comanda setul de 3 pensule pentru make-up si vei primi cadou o geanta plic foarte eleganta, un accesoriu perfect pentru orice tinuta!

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review