Set 3 pensule machiaj Bold Metals editie limitata

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
74,90 RON (TVA inclus) PRP: 180,00 RON
58
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1931

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set 3 pensule machiaj  Bold Metals editie limitata este destinat obtinerii machiajului potrivit pentru orice moment, atat pentru zi cat si pentru seara.

Setul include urmatoarele tipuri de pensule :

- 1 x pensula pentru pudra - este o pensula moale si rotunda si se foloseste pentru aplicarea pudrei pe fata, cu miscari circulare.

- 1 x pensula pentru aplicarea fardului de pleoape -  este foarte moale, pufoasa si are formele rotunjite pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre. Aceasta poate fi folosita pe linia genelor pentru definirea conturului trasat din creionul dermatograf sau pentru aplicarea fardului compact inchis la culoare pe conturul ochilor.

- 1 x pensula pentru blush - este o pensula asemanatoare cu cea pentru pudra, diferenta constand in faptul ca pamatuful ei este oblic, avand forma ideala pentru aplicarea fara pete inestetice a fardului de obraz.

Alege Set 3 pensule pentru machiaj Bold Metals recomandate de expertul in frumusete PensuleMachiaj pentru un machiaj profesional si uimitor in doar trei pasi! 


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review