Set 3 Creioane Sprancene, Buze si Eyeliner Elegant Class

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90 RON (TVA inclus) PRP: 55,00 RON
54
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Pentru un machiaj perfect, iti oferim un nou Set 3 Creioane Sprancene, Buze si Eyeliner Elegant Class!

Setul contine:

  • 1 creion contur buze rosu
  • 1 creion sprancene maro cu capac-perie
  • 1 creion dermatograf eyeliner negru
  • Bonus: 1 ascutitoare creioane machiaj

Cele trei creioane sunt rezistente la apa, ceea ce asigura o rezistenta indelungata a machiajului. Pigmentarea puternica a creioanelor asigura o intensitate de exceptie si nu necesita reaplicare. 

Creionul de sprancene are o textura cremoasa. Rolul sau e de a defini intr-un mod simplu si rapid linia sprancenelor. Capacul cu perie te ajuta la pieptanarea si uniformizarea culorii.

Creionul dermatograf negru are rolul de a evidentia ochii. Cu ajutorul sau, poti adopta un machiaj discret prin trasarea unei linii fine la baza genelor sau unul intens prin ingrosarea produsului. Fie ca vrei un look dramatic sau unul natural, creionul de ochi este intotdeauna o alegere perfecta.

Cu ajutorul creionului de buze, poti uniformiza forma buzelor si le poti conferi volum. De asemenea, are rolul de a asigura o rezistenta mai mare rujului. Textura acestui creion ii permite sa fie utilizat pe intreaga suprafata a buzelor fara a fi nevoie sa mai aplici ruj.

Specialistii au ales pentru acest set nuanta rosie. Este o culoare ce va ramane intotdeauna in trend si de nelipsit din trusa ta de machiaj. Rosul poate fi utilizat in orice moment si in orice context, iar eleganta iti va fi asigurata. 

Intr-un singur set, ai produsele esentiale pentru un chip ingrijit, atragator in orice moment al zilei. Alege Set 3 Creioane Sprancene, Buze si Eyeliner Elegant Class pentru eleganta chipului tau! 



Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review