REDUCERI de până la -70%. PROMOȚII LIMITATE 🍁
  
  
  
  
 Poze Set 25 Pensule Machiaj Exclusive Glam White + Borseta Cadou

  • Poze Set 25 Pensule Machiaj Exclusive Glam White + Borseta Cadou
  • Poze Set 25 Pensule Machiaj Exclusive Glam White + Borseta Cadou
  • Poze Set 25 Pensule Machiaj Exclusive Glam White + Borseta Cadou
  • Poze Set 25 Pensule Machiaj Exclusive Glam White + Borseta Cadou
  • Poze Set 25 Pensule Machiaj Exclusive Glam White + Borseta Cadou
  • Poze Set 25 Pensule Machiaj Exclusive Glam White + Borseta Cadou

Set 25 Pensule Machiaj Exclusive Glam White + Borseta Cadou

Pret vechi: 250 RON Reducere 52%

Pret promotional: 119,90 RON

Livrare Rapida in 24-48 ore prin Fan Courier / Urgent Cargus

Set 25 Pensule Machiaj Exclusive Glam White + Borseta Cadou este dedicat fiecarei iubitoare de machiaj. Contine toate pensulele necesare pentru realizarea unui look complet.

Setul contine pensule diferite pentru aplicarea fondului de ten, a iluminatorului, blush-ului si bronzer-ului, a fardurilor pentru pleoape, dar si pentru stilizarea sprancenelor sau conturarea fetei.

Pensulele sunt fabricate dintr-un mix fibre sintetice si naturale, design-ul manerului fiind special creat pentru o prindere buna, care faciliteaza aplicarea. 

Fiecare pensula a fost creata cu atentie pentru a permite dozarea controlata a produselor de machiaj folosite si permite astfel atat obtinerea rezultatelor naturale, cat si saturate. 

Kit-ul contine:

- 1x pensula concealer - este o pensula mica pentru a aplica concealer-ului doar in anumite zone, acolo unde este necesara o acoperire suplimentara, cum ar fi petele rosii si cosurile.

- 1x pensula bronzer - are o forma oblica ce faciliteaza intinderea fardului intr-un degradé subtil. Aceasta e ideala pentru fixarea bronzer-ului sub pometi.

- 1x pensula fond de ten - are forma ideala pentru o aplicare armonioasa a fondului de ten, acoperind porii cu usurinta.

- 1x pensula blush - este o pensula asemanatoare cu cea pentru pudra, diferenta constand in faptul ca pamatuful ei este oblic, avand forma ideala pentru aplicarea fara pete inestetice a fardului de obraz.

- 1x pensula iluminator - este folosita pentru aplicarea iluminatorului.

- 1x pensula blush crema - este pensula dreapta, special creata pentru aplicarea blush-ului crema.

- 1x pensula contur - are o forma oblica ce faciliteaza intinderea fardului intr-un degradé subtil. Aceasta e ideala pentru fixarea bronzer-ului sub pometi.

- 1x pensula pudra - este o pensula moale si rotunda si se foloseste pentru aplicarea pudrei pe fata, cu miscari circulare.

- 1x pensula contur crema - are o forma oblica ce faciliteaza intinderea fardului crema intr-un degradé subtil.

- 1x pensula sprancene - este o pensula subtire, taiata unghiular, cu peri fermi si se foloseste pentru a acoperi spatiile goale din sprancene.

- 2x pensule tus - sunt mici si subtiri si se folosesc pentru a trasa eyelinerul gel daca dorim sa trasam linii fine si bine definite.

- 5x pensule blending -  sunt ideale pentru contopirea fardurilor de pleoape, lasand touch-ul final pentru ochi.

- 8x pensule aplicarea fardului -  sunt foarte moi, pufoase si au formele rotunjite pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre. Acestea pot fi folosite pe linia genelor pentru definirea conturului trasat din creionul dermatograf sau pentru aplicarea fardului compact inchis la culoare pe conturul ochilor.

0754.631.744 - Comenzi telefonice

Luni-Duminica, 09:00-19:00

 


Detalii produs


Categorie: Set Pensule MachiajProduse recomandate