Set 24 pensule profesionale machiaj Fraulein38 Studio Black + Borseta Cadou

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
74,90 RON (TVA inclus) PRP: 190,00 RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Fii chic si fă-ţi cadou un set complet de 24 pensule profesionale de machiaj Fraulein38 Germania, gama Studio Black.
Acum ai ocazia de a executa un machiaj precis şi detaliat, acest set oferindu-ţi toate pensulele de care ai nevoie.

Depozitate într-o borsetă neagră, din piele ecologică, pensulele tale nu se vor mai pierde niciodată şi le vei putea purta cu tine peste tot fără a ocupa prea mult spaţiu. Culoarea neagră şi textura materialului îi oferă rezistenţă îndelungată împotriva murdăriei, şocurilor şi posibilelor zgârieturi.

Setul de 24 pensule profesionale Fraulein38 Studio Black este format din pensule de toate formele şi mărimile, fiind perfect pentru orice ocazie, atât pentru uz profesional cât şi personal.
Aplicarea fardurilor este semnificativ mai usoară cu pensulele Fraulein38, iar puful este confecţionat atât din păr fin natural cât şi sintetic, pentru a obţine rezultate optime si a adauga o nota practică si profesională întregului set. Toate pensulele dispun de mâner din lemn şlefuit de culoare neagră, pentru un plus de eleganţă.

Fie că ai nevoie de un nou set de pensule profesionale de machiaj pentru uz profesional ca şi make-up artist, fie că doreşti sa îl achiziţionezi pentru uz personal - deoarece machiajul este o parte importantă a vieţii tale de zi cu zi, setul de 24 pensule de machiaj profesionale Fraulein38 Studio Black te va menţine în pas cu moda la orice oră din zi!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review