Set 24 pensule machiaj din par natural Fraulein38 Natural Wood + Borseta Cadou

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
74,90 RON (TVA inclus) PRP: 190,00 RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2698

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Vrei sa surprinzi prin eleganţă, rafinament şi stil? Completează-ţi acum colecţia de make-up cu setul de 24 pensule de machiaj din par natural Fraulein38 din lemn lăcuit, calitate de top Germania.

Setul de 24 pensule de machiaj profesionale Natural Wood te va ajuta să ieşi în evidenţă prin obţinerea unui machiaj spectaculos, indiferent ca este un machiaj de zi sau de noapte. Prezentat într-o borseta neagră, din piele ecologică, acest set îşi completează funcţionalitatea pensulelor cu stropul de eleganţă şi rafinament oferite de modul de depozitare.

Cele 24 de pensule pentru make-up sunt dispuse de la stânga la dreapta, în ordine crescătoare, în funcţie de rolul jucat în aplicarea machiajului tau.Realizate atât din par natural cât şi sintetic - precum sfătuiesc make-up artistii, aceste pensule au menirea de a face din fiecare linie trasată şi fiecare culoare aplicată, o operă de artă. 

Mânerele din lemn lăcuit sunt realizate la mărimi diferite, specifice întrebuinţării fiecărei pensule, pentru a-ţi oferi mobilitatea de care ai nevoie în timpul procesului de machiaj.
Setul de 24 de pensule profesionale Fraulein38 Natural Wood va aduce un mare plus trusei tale de make-up, oferindu-ţi încrederea de care ai nevoie pentru a-ţi scoate trăsăturile în evidenţă prin intermediul unui machiaj reuşit.

Fie că îl vei utiliza în jobul tău ca şi make-up artist, fie că vei achiziţiona acest set pentru uz personal, setul de 24 de pensule de machiaj Fraulein38 îţi va da impulsul necesar pentru a te ridica la standarde profesionale. 
Adoptă un plus de stil cu Fraulein38, şi nu vei regreta!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review