Set 22 pensule profesionale machiaj Painting Art Maro

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
49,90 RON (TVA inclus) PRP: 150,00 RON
66
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1946

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Alege Setul 22 pensule profesionale machiaj Painting Art Maro si vei regasi placerea de a te machia fabulos in fiecare zi! Materialele de calitate sunt secretul profesionalismului cu care lucreaza aceste pensule la fiecare folosire.

Perii pensulelor sunt de inalta calitate, nu lasa urme de produs in timp ce lucreaza si amesteca culorile pentru un machiaj impecabil. Blenduiesc la perfectie orice pudra, crema sau lichid pentru ca machiajul tau sa arate spectaculos si natural. 

Setul 22 pensule profesionale machiaj Painting Art te va sustine in fiecare pas al machiajului tau. Au o rezistenta mare la curatare si nu pierd peri. Sunt fine si delicate cu tenul tau, au o atingere catifelata si matasoasa. 

Colectia de pensule machiaj contine pensule potrivite unui machiaj complet: 22 de pensule de make-up dintre care 3 pensule duble. Au grija de fiecare etapa a machiajului tau: sunt ideale pentru fond de ten, fard de pleoape, fard de sprancene, iluminator, corector, eyeliner, blush, pudra, ruj si altele.

Fa alegerea corecta cu Setul 22 pensule profesionale machiaj Painting Art Maro si vei primi o colectie premium de instrumente cosmetice complete pentru machiajul tau!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review