Set 20 pensule machiaj Fraulein38 Pink Candy

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
79,90 RON (TVA inclus) PRP: 180,00 RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Completeaza-ti stilul de zi cu zi cu stropul de feminitate de care aveai nevoie pentru a straluci, numai cu setul de 20 pensule profesionale de machiaj Fraulein38 Pink Candy, calitate premium aduse direct din Germania!
Gama Fraulein38 Pink Candy contine pensule pentru make-up de toate formele şi mărimile, aranjate intr-o borseta eleganta din piele ecologica moale, de culoare roz. Si pentru ca in lumea noastra, a femeilor, totul trebuie sa se asorteze, pensulele dispun de maner din lemn lacuit roz, cu inele de prindere cromate fuchsia si finisaj roz inchis al pufului.
Foarte fin, cu un colorit aparte, puful pensulelor Fraulein38 Pink Candy este realizat atat din par natural, cat si din fibre sintetice de calitate, pentru o utilizare optima a pensulelor in scopul pentru care au fost create fiecare in parte.
Borsetuta in care sunt depozitate este excelenta pentru transport, materialul moale si flexibil si sistemul de inchidere ce consta in 2 capse laterale facand din setul de 20 pensule de machiaj Fraulein38 Pink Candy companionul ideal.
Fii chic - machiaza-te profesional si corect, doar cu setul de 20 de pensule machiah Fraulein38 din gama Pink Candy!



Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review