Set 2 buretei cosmetici + Solutie curatare buretei

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
49,90 RON (TVA inclus) PRP: 100,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Comanda Set 2 buretei cosmetici si primesti Solutie curatare buretei! 

Un machiaj profesional care nu va trece neobservat se realizeaza cu ajutorul unor produse cosmetice de calitate, buretel cosmetic pentru aplicarea eficienta a produselor destinate make-up-ului. Accesoriul are o textura fina, cu o suprafata neteda, in forma de lacrima, ce se muleaza foarte usor in fiecare zona a fetei.

Buretelul  este deosebit de util pentru aplicarea bazei de machiaj, a fondului de ten sau a corectorului. Inainte de a fi utilizat treceti-l prin apa pana se mareste, in acest mod va distribui cantitatea optima de produs.

Se recomanda curatarea buretelului cosmetic dupa fiecare utilizare pentru a se elimina orice urma de rezid.In acest scop setul contine pe langa cei doi buretei si o solutie de curatare de 150 ml , aceasta se poate folosi atat pentru curatarea buretilor coametici cat si a pensulelor de machiaj.

Inmoaie bureteii intr-un bol cu apa calduta, pune o picatura-doua de solutie de curatare pe ei si spala-i cu mainile. Vei vedea ca din ei va curge destul de multa culoare si mizerie. Dupa ce sunt curati, clateste-i bine, stoarce-i si pune-i la uscat intr-o zona aerata.

Buretele cosmetic pentru aplicarea produselor cosmetice este realizat din materiale de cea mai buna calitate, are o forma unica exclusiv doar pe Beauty Blender.

Buretelul cosmetic asigura o aplicare impecabila, fara urme, absoarbe catitatea perfecta de fond de ten sau concealer. 


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review