Set 18 pensule machiaj profesionale Fraulein38 Silver Style + Borseta Cadou

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
64,90Β RON (TVA inclus) PRP: 150,00Β RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1934

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Daca iti doresti crearea unui look complet, cu un rezultat impecabil, ai nevoie de Set 18 pensule machiaj profesionale Fraulein38 Silver Style!

Setul iti vine in ajutor cu pensulele de calitate superioara, potrivite pentru a realiza chiar si cele mai complexe machiaje. Setul de 18 pensule pentru machiaj Fraulein38 contine pensule realizate atat din par natural cat si din fibre sintetice de cea mai buna calitate.

Prin intermediul lor vei reusi sa obtii rezultate optime, dimensiunile si formele diferite ajutand la realizarea unui machiaj complet! Puful ofera o aderenta nemaipomenita a tuturor produselor folosite, in timp ce iti rasfata tenul prin finetea atingerii.

Trusa iti ofera pensulele necesare de la aplicarea bazei, pana la conturing, blending si retusare.
Fiecare pensula dispune de maner din lemn vospit cu o vopsea speciala de culoare rosie, ce difera in lungime, in functie de rolul pe care il joaca in procesul tau de make-up.

Borseta cu design deosebit, din piele ecologica moale, isi joaca bine rolul de depozitare a pensulelor pentru a le proteja si transporta, dar in acelasi timp ofera o nota eleganta intregului produs.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review