Set 15 Pensule Machiaj Silver Desire + Borseta Cadou

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
119,90Β RON (TVA inclus) PRP: 300,00Β RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Transport Gratuit

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Setul 15 Pensule Machiaj Silver Desire este o colectie de accesorii premium dedicate machiajului tau zilnic! Make-up artistii recomanda aceasta selectie pentru un machiaj complet al tenului si ochilor.

Kit-ul contine pensulele esentiale pentru machiaje de zi sau seara din cele mai rafinate fibre. Fiecare pensula make-up este gata oricand pentru a-ti crea straturi fine de la inceput sau a-ti retusa machiajul in timpul zilei.

Vei observa calitatea inalta a pensulelor in modul simplu si desavarsit cu care aplica fardurile, cremele si produsele lichide pe pielea ta. Alegerea unor pensule profesionale va imbunatati vizibil calitatea colectiei tale de machiaje.

Datorita acestor pensule de calitate, te vei bucura de o mai mare usurinta in blenduirea fardurilor pentru rezultate spectaculoase cu efecte naturale. Perii pensulelor sunt de inalta calitate, nu lasa urme de produs si amesteca culorile pentru un machiaj impecabil.

Selectia Silver Desire contine pensule pentru fond de ten, pudra, blush, farduri de pleoape (mate, sidefate sau paietate), sprancene si eyeliner. Toate accesoriile elegante vin frumos asezate intr-o gentuta pentru transport.

Alege garantia calitatii cu Setul 15 Pensule Machiaj Silver Desire!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review