Set 15 Pensule Machiaj LUXORISE Germania Imperial Purple Collection + Bonus suport pensule

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
119,90 RON (TVA inclus) PRP: 300,00 RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Este momentul sa faci cunostinta cu noul Set 15 Pensule Machiaj LUXORISE Germania Imperial Purple Collection! Profita de PROMOTIA LIMITATA!

Fiecare pensula are utilitate bine stabilita, cu un design ce permite utilizarea usoara. Amestecul de peri asigura aplicarea perfecta a produselor de machiaj.

Rezultatele profesionale va vor dovedi ca este cea mai buna achizitie!

BONUS primiti un suport de pensule elegant si practic exact ca cel din imagine.

PROMOTIE LIMITATA, in functie de stocul disponibil la fiecare comanda primiti CADOU o trusa de farduri in 4 culori sidefate, intens pigmentate, cu o textura ce asigura rezistenta indelungata! Culorile trusei difera in functie de stocul disponibil!


Acest set pensule machiajLUXORISE contine:


  • Pensula LUXORISE de pudra -  este o pensula moale, rotunda, mare si din par natural. Aceasta este un must-have pentru kit-ul fiecaruia. Se foloseste pentru a lua continutul cu miscari circulare, apoi se scutura putin pentru a indeparta surplusul. Apoi, se aplica pudra pe ten perpendicular, cu ajutorul pensulei, pentru a o fixa in pori. Spre deosebire de un burete, pensula asigura o finisare ideala.
  • Pensula pentru fardul de obraz -  este similara cu cea pentru pudra – singura diferenta dintre ele este aceea ca pamatuful pensulei de blush este oblic. Pamatuful are aceasta forma pentru a permite o utilizare cat mai usoara si pentru ca fardul sa se intinda cat mai bine, intr-un mod egal, fara pete inestetice.
  • Pensula LUXORISE de fata pentru blendingeste special creata pentru a oferi o aplicare perfecta a produsului, obtinand un aspect profesional al machiajului. Perii mari si densi, cu o forma rotunjita, sunt usor de manevrat pe fata, aplicand uniform produsul, in toate zonele dorite. Poate fi folosita pentru fondurile de ten pudra, lichide sau mousse, pentru bronzere si blush-uri.
  • Pensula pentru iluminator - poate fi folosita pentru aplicarea iluminatorului, dar si pentru conturarea fetei, sau pentru a blendui produsele crema sau lichide.
  • 2 x Pensula pentru fond de ten - cand aplici fondul de ten cu mana risti sa ai portiuni mai incarcate si linii care dezvaluie ca nu ai un look natural. Pensula va ajuta in acoperirea uniforma si neteda a intregii fete. O poti folosi si in aplicarea cremelor si a serului pentru tratament.
  • 3 x Pensula LUXORISE de estompat/ difuzare/ blending fardul de pleoape - aveti 3 astfel de pensule de machiaj de marimi diferite. Aceasta este pensula pentru contopirea fardurilor, lasând touch-ul final pentru ochi.
  • 3 x Pensula pentru aplicarea fardului de pleoape - sunt 3 modele de pensule de machiaj de marimi diferite. Este multi-scop, deoarece poate fi folosita pe linia genelor pentru definirea conturului trasat din dermatograf sau pentru aplicarea fardului compact închis la culoare pe conturul ochilor. Plus ca este user-friendly datorita parului natural, dar si a manevrarii usoare a unghiului înclinat. Este foarte moale, pufoasa si are formele rotunjite pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre. Este mult mai practica decat buretelul pentru aplicarea fardului de ochi pentru ca intinde culorile mult mai bine.
  • Pensula LUXORISE pentru buze  - este ideala in nuantarea buzelor cu un ruj. Aceasta iti ofera control asupra cantitatii aplicate si “curge” pefect pe conturul buzelor. Este folosita in special in cazul in care se doreste efectul de buze pline.
  • Pensula unghiulara - este mica, subtire, este taiata unghiular si are perii fermi. Se foloseste pentru a acoperi spatiile goale din sprancene sau se foloseste pentru a trasa eyelinerul gel sau fardul de ochi daca dorim sa trasam linii fine si bine definite.
  • Pensula LUXORISE pentru rimel  - creaza volum si lungime, dar si defineste si separa genele.


Achizitioneaza setul care face diferenta in materie de make-up: Set 15 Pensule Machiaj LUXORISE Germania Imperial Purple Collection + Bonus suport pensule!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review