Set 15 Pensule Machiaj LUXORISE Germania Emerald Queen Collection + Bonus suport pensule

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
109,90 RON (TVA inclus) PRP: 300,00 RON
63
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Transport Gratuit

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set 15 Pensule Machiaj LUXORISE Germania Emerald Queen Collection contine toate ustensilele necesare pentru a obtine nenumarate tipuri de machiaj.

Aceste pensule sunt realizate din par natural si fibre sintetice pentru o finisare fina si o acoperire in detaliu.

Pensulele pentru machiaj se potrivesc perfect intr-un suport elegant negru-lucios, pe care il primiti ca BONUS. Stau foarte bine fixate si ai posibilitate sa le ai la indemana tot timpul.

Acest Set 15 Pensule Machiaj LUXORISE este visul oricarui make-up artist profesionist. Profita de colectia limitata si achizitioneaza pensulele realizate din par natural si fibre sintetice. 

Setul de pensule machiaj LUXORISE sunt cele mai apreciate pensule atat pentru machiajul de fata cat si pentru cel de ochi. Sunt ideale atat pentru aplicarea texturilor pudrate, cat si a celor lichide si cremoase.

Setul contine 15 pensule esentiale pentru un finisaj uimitor.

Pot fi folosite pentru toate produsele cosmetice, de la pudra, fond de ten, fard de obraz pana la pensule pentru fard de ochi. Este cea mai buna colectie de pe PensuleMachiaj ce au fost create pentru un machiaj corect si complet.

Acest set pensule machiaj LUXORISEcontine:

  • Pensula LUXORISE de Pudra -  este o pensula foarte deasa, ultra-fina, cu un capat mai rotund, mare şi realizata din par natural. Aceasta pensula nu trebuie sa lipseasca din portfard, indiferent ca o folosim in scop profesional sau personal. A fost creata pentru a prelua cantitatea potrivita de pudra pentru a acoperi in detaliu tenul, insa fara sa lase aspect de masca
  • Pensula pentru aplicarea Fardului de Obraz -  este aproape identica cu pensula pentru Pudra, doar este de dimensiune mai mica si capatul pensule este usor inclinat pentru a se putea modela dupa forma pometilor. Datorita parului de calitate din care este realizata aceasta pensula acopera foarte bine tenul si uniformizeaza fara sa lase urme inestetice.
  • Pensula LUXORISE pentru Blendingeste conceputa pentru amestecarea si aplicare uniforma a produsului cosmetic, obtinand un aspect profesional demn de invidiat. Perii au dimensiune medie si fini, au o forma usor rotunjita ceea ce permite o aplicare uniforma in toate zonele, chiar si in cele mai greu accesibile. Poate fi folosita atat pentru fondul de ten, pudra, produse cosmetice lichide cat si pentru cele sub forma de pulbere. 
  • Pensula pentru aplicarea Iluminator - este recomandata pentru iluminator, dar si pentru contur. Subliniaza si contureaza foarte bine trasaturile fetei.
  • 2 x Pensula pentru fond de ten - trebuie sa renunti la aplicarea fondului de ten cu mana deoarece nu este aplicat uniform, lasand urme inestetice si nu sunt acoperite in intregime ridurile si petele nedorite. Pensula este facuta din peri ultra-moi si fini lasand o senzatie matasoasa si delicata. O poți folosi și în aplicarea cremelor și a serului pentru tratament.
  • 3 x Pensula de estompat/ difuzare/ blending fardul de pleoape - in acest set exista 3 pensule machiaj profesionale de marimi diferite cu roluri diferite estompare, difuzare si blending. Aceasta este pensula pentru amestecarea fardurilor, rezultand un aspect fin si delicat al ochilor.
  • 3 x Pensula pentru aplicarea fardului de pleoape - sunt 3 modele de pensule pentru machiaj machiaj profesionale de dimensiuni diferite. Este o pensula care poate fi folosită atat pentru trasarea liniei genelor cat si pentru definirea conturului trasat din dermatograf sau pentru aplicarea fardului compact inchis la culoare pe conturul ochilor.
    Este foarte fina, deasa si are un capat rotund e pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre. Este mult mai practica decat buretelul pentru aplicarea fardului de ochi pentru ca intinde culorile mult mai bine.
  • Pensula LUXORISE pentru buze - este ideala in acoperirea buzelor cu rujul preferat. Aceasta pensule pentru machiaj permite o acoperire perfect si precisa a buzelor, rezultand buze pline de volum si catifelate, pline de stralucire. Este folosita in special in cazul in care se doreste efectul de buze pline.
  • Pensula unghiulara - este de dimensiune mai mica, subtire, este taiata unghiular si are perii fermi. Se foloseste pentru mascarea spatiilor goale din sprancene, se mai foloseste si pentru a trasa eyelinerul gel sau fardul de ochi daca dorim sa trasam linii fine si precise.
  • Pensula LUXORISE pentru rimel - da genelor tale volum si lungimea dorita, fara sa le incarce.

Alege Pensulele LUXORISE Emerald Queen Collection si vei descoperi ca sunt esentiale atunci cand vrei sa te pui in evidenta!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review