Set 12 Rujuri Lichide Mate Caviar Seduction

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
79,90 RON (TVA inclus) PRP: 200,00 RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Indrazneste sa porti culori minunate pe buze! Setul de 12 Rujuri Lichide Mate Caviar Seduction contine rujuri cu textura mata, in 12 nuante superbe, potrivite tuturor tonurilor pielii. Pigmentii puri ofera o culoare intensa, hidratare si rezistenta pe buze timp indelungat.

Rujurile sunt create special pentru a defini si sculpta buzele iar tu te bucuri de un aspect seducator. Aceste rujuri sunt extrem de confortabil de purtat, se usuca mat si sunt rezistente la transfer.

Textura usoara se aseaza in strat subtire, dar intens, fixandu-se intr-o textura mata, cu putere uimitoare de sedere si rezistenta la transfer.

Setul de 12 Rujuri Lichide Mate Caviar Seduction are nuante de nude, roz, rosu puternic sau tonuri de ciocolatiu, ce pot fi purtate separat sau combinate.

Aplica rujul incepand de la arcul lui Cupidon si asteapta aproximativ 30 de secunde pentru fixarea culorii și intensificare. Nu lasa urme, nu are luciu si nu se intinde. Rujul mat are o textură intensă, densa si un aplicator pentru trasare precisa

Pentru un machiaj impresionant, diferit de fiecare data, incearca Setul 12 Rujuri Lichide Mate Caviar Seduction! Joaca-te, combina culorile si defineste-ti stilul unic!


Valabilitate: 36 luni de la deschidere


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review