Set 12 pensule profesionale machiaj Vibrant Rose Gold

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
59,90 RON (TVA inclus) PRP: 115,00 RON
47
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Alege Setul cu 12 pensule profesionale pentru machiaj Vibrant Rose Gold de culoare aurie si va ocupa un loc de cinste in kitul tau de make-up, indiferent de tendinte!

Coditele pensulelor profesionale de machiaj sunt triplu-lacuite, realizate din materiale de calitate, iar puful este atat din par natural cat si sintetic si sunt recomandate de profesionistii in domeniu. Inelele de prindere aurii dau o nota de eleganta intregului set.

Indrazneste sa aspiri la calitate cu Set 12 pensule profesionale machiaj Vibrant Rose Gold!

Fii in pas cu profesionistii, cu noul set de pensule de machiaj Vibrant Rose Gold! Setul de 12 pensule de machiaj profesionale de calitate premium, iti aduce la tine acasa posibilitatea realizarii unui machiaj precis si detaliat, obtinand rezultate la standarde profesionale!

Set 12 pensule profesionale machiaj Vibrant Rose Gold sunt destinate folosirii tuturor produselor de machiaj, pentru obţinerea unui look complet si in tendinte. Pensulele sunt de marimi si forme diferite, cu un design ergonomic, potrivindu-se perfect in mana si inlesnind aplicarea corecta a fiecarui produs de machiaj. 

Capatul fiecarei pensule profesionale pentru machiaj este confectionat atat din par natural cat si sintetic foarte fin, duritatea acestuia fiind exact cum trebuie pentru o aplicare de precizie a fardului. Fiecare pensula in parte este finisata cu manere lungi, din material de culoare aurie pentru un plus de stil.

Pastreaza-ti frumusetea si eleganta intacte o zi intreaga, doar cu un machiaj realizat cu pensulele profesionale Vibrant Rose Gold la cele mai accesibile preturi!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review