Set 12 pensule machiaj profesionale Pink Premium Fraulein38

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
49,90 RON (TVA inclus) PRP: 110,00 RON
54
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Incearca noul set de 12 pensule de machiaj profesionale din colecţia Premium Fraulein38, gama de top a produselor aduse din Germania!

Setul de 12 pensule de machiaj Fraulein38 Pink Premium îţi aduce la tine acasă posibilitatea realizării unui machiaj precis şi detaliat, obţinând rezultate senzationale. Aranjate într-o borsetă elegantă, roz, din piele ecologică moale cu striaţii, acest set este mai mult decât practic, atât din punct de vedere al transportului cât şi al depozitării.

Setul Fraulein38 Pink Premium conţine 12 pensule de machiaj destinate folosirii tuturor produselor de machiaj indiferent ca sunt lichida, cremoase sau sub forma de pulbere, pentru obţinerea unui look fresh şi în pas cu ultimele tendinte in make-up.

Pensulele pentru make-up sunt de mărimi şi forme diferite, cu un design elegant si ergonomic, potrivindu-se perfect în mână şi înlesnind aplicarea corectă a fiecărui produs de machiaj. Puful este confecţionat atât din păr natural cât şi sintetic, duritatea acestuia fiind exact cum trebuie pentru o aplicare de precizie a fardului. Fiecare pensulă în parte este finisată cu mânere din lemn lăcuit de culoare roz pal, ceea ce face ca design-ul sa fie foarte placut.

Pensulele reactionează foarte bine după curăţare, firele de păr ramânând la locul lor, iar mânerele de calitate nu se deteriorează în contact cu apa, excludem posibilitatea surprizelor neplăcute, garantând un produs la standarde superioare, pentru a te ajuta să rămâi frumoasă în fiecare zi.

Fie că ai nevoie de un nou set de pensule de machiaj originale pentru uz profesional ca şi make-up artist, fie că doreşti sa îl achiziţionezi pentru uz personal - deoarece machiajul este o parte importantă a vieţii de zi cu zi, setul de 12 pensule de machiaj Fraulein38 Pink Premium te va ajuta să realizezi un make-up corect si care va atrage atentia.





Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review