Set 12 pensule machiaj profesionale Fraulein38 Purple Extravaganza

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
69,90 RON (TVA inclus) PRP: 160,00 RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Ţine pasul cu ritmul alert al trendurilor si ia-ţi lângă tine un ajutor profesionist în lumea glamour a cosmeticelor! Fraulein38 îţi prezintă noua gamă de top in materie de pensule profesionale - setul de12 pensule de machiaj Fraulein38 Purple Extravaganza, calitate premium Germania.

Gama Fraulein38 Purple Extravaganza conţine pensule machiaj profesionale variate, aranjate într-un etui cilindric chic şi practic, de culoare mov. Pentru a fi în pas cu moda până la capăt, pensulele dispun de manere din lemn lacuit mov si inele de prindere cromate cu finisaj silver.

Foarte fin, cu un colorit specific întrebuinţării fiecărei pensule în parte, puful pensulelor Fraulein38 Purple Extravaganza este realizat atât din păr natural cât şi din fibre sintetice de calitate, pentru o utilizare corectă a pensulelor de machiaj originale în procesul realizării unui machiaj de durată.

Etuiul cilindric in care sunt depozitate este excelent atât pentru transport cât şi pentru prezentare sau chiar întrebuinţarea zilnică a pensulelor fără prea multă bataie de cap 
găsindu-şi loc lejer lângă oglindă în propriul tău colţişor de machiaj. Sistemul de închidere cu două capse laterale aflate de-o parte si de alta a jumătăţii inferioare ajută la o închidere etanş, pensulele tale fiind în siguranţă oriunde te-ai duce.

Comanda acum setul de 12 pensule machiaj profesionale de machiaj Fraulein38 Purple Extravaganza, si paseste cu incredere pe covorul rosu al lumii machiajului profesional.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review