REDUCERI DE PÂNĂ LA -75% PROMOȚII DE MĂRȚIȘOR !
  
  
  
  
 Poze Set 12 Pensule Machiaj Profesionale Black & Red Collection

  • Poze Set 12 Pensule Machiaj Profesionale Black & Red Collection
  • Poze Set 12 Pensule Machiaj Profesionale Black & Red Collection
  • Poze Set 12 Pensule Machiaj Profesionale Black & Red Collection
  • Poze Set 12 Pensule Machiaj Profesionale Black & Red Collection

Set 12 Pensule Machiaj Profesionale Black & Red Collection

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.

Pret vechi: 125 RON Reducere 56%

Pret promotional: 54,90 RONPentru un machiaj impecabil, curat și reușit avem nevoie de pensule. Am trecut de perioada în care ne aplicam fardurile cu clasicele aplicatoare cu bureței, pe care le spălam după fiecare machiaj. 

Degetele pot fi niște instrumente foarte practice pentru aplicarea machiajului, însă nu sunt atât de precise și de igienice precum niște pensule create special pentru acest scop.

Set 12 Pensule Machiaj Profesionale Black & Red Collection contin:

- Pensula pentru pudra - orice iubitoare de beauty ar trebui să aibă așa ceva în trusa ei. Ea permite o aplicare uniformă și lejeră a pudrei pe ten, fără să îl încarce

- Pensula pentru blush ( fard pentru obraz ) – se foloseste pentru aplicarea blush ului sau a fardului de obraz, estompat catre tample

- Pensula pentru fond de ten - este des folosita pentru aplicarea produselor lichide cum ar fi fondul de ten sau baza de machiaj.

- Pensula Pointed foundation - poti sa creezi un ten perfect cu aceasta pensula cu peri de taklon. Forma acesteia ofera o aplicare uniforma si fara defect. Perfecta pentru corector, iluminator sau produse de conturare. Ideala pentru aplicarea fondului de ten lichid, cremos sau pudra – poate fi folosit cu produse umede sau uscate.

- Pensula evantai - se foloseste pentru a indeparta fardul cazut sau stratul de pudra care se aplica sub genele inferioare pentru a proteja obrazul.

- Pensula de machiaj pentru blending ( amestecarea culorilor )  este o pensula foarte importanta in trusa pentru ca ne ajuta sa estompam culorile si sa le amestecam.

- Pensula pentru corector - are forma ascutita si perii scurti si plati cu ajutorul careia se aplica corectorul

- Pensula ascutita pentru contur - are forma subtire si scurta. Se foloseste pentru a trasa o linie de contur (eyeliner, crema sau solid) subtire si dreapta.

- Pensula pentru buze - ne ajuta sa conturam buzele si sa aplicam uniform rujul si glossul.

- Pensula Flat eyeliner - aceasta pensula ferma traseaza linii precise. Taietura dreapta ofera o culoare intensa si uniforma la aplicare.

Pensula pentru eyeliner - este o pensula extrem de subtire si ne ajuta sa trasam eyelinerul, atat conturul superior cat si cel inferior, cu multa precizie.

- Pensula pentru aplicare fard de ochi - Ajuta la crearea unui smokey eyes perfec


0754.631.744 - Comenzi telefonice

Luni-Duminica, 09:00-19:00

 


Detalii produs


Categorie: Set Pensule MachiajProduse recomandate