Set 12 pensule machiaj profesionale Be Yourself

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
44,90Β RON (TVA inclus) PRP: 100,00Β RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set 12 pensule machiaj Profesionale Be Yourself este dedicat fiecarei iubitoare de machiaj. Contine toate pensulele necesare pentru realizarea unui look complet.

Setul contine pensule diferite pentru aplicarea fondului de ten, a iluminatorului, blush-ului si bronzer-ului, a fardurilor pentru pleoape, dar si pentru stilizarea sprancenelor sau conturarea fetei.

Pensulele sunt fabricate dintr-un mix fibre sintetice si naturale, design-ul manerului fiind special creat pentru o prindere buna, care faciliteaza aplicarea. 

Fiecare pensula a fost creata cu atentie pentru a permite dozarea controlata a produselor de machiaj folosite si permite astfel atat obtinerea rezultatelor naturale, cat si saturate. 

Kit-ul contine:

- 6x pensule blending - sunt pensule rotunjite cu perii mari si densi, create pentru blending-ul fondului de ten pudra, lichid sau mousse.

- 3x pensule aplicarea fardului de pleoape - sunt foarte moi, pufoase si au formele rotunjite pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre. Aceastea pot fi folosite pe linia genelor pentru definirea conturului trasat din creionul dermatograf sau pentru aplicarea fardului compact inchis la culoare pe conturul ochilor.

- 1x pensula tuseste mica si subtire si se foloseste pentru a trasa eyelinerul gel daca dorim sa trasam linii fine si bine definite.

- 1x pensula iluminatoreste folosita pentru aplicarea iluminatorului.

- 1x pensula dubla spranceneeste o pensula subtire, taiata unghiular, cu peri fermi si se foloseste pentru a acoperi spatiile goale din sprancene.

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review