Set 12 pensule machiaj din par natural Fraulein38 Fashion Gold

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
59,90 RON (TVA inclus) PRP: 140,00 RON
57
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Incearca Set 12 pensule machiaj din par natural Fraulein38 Fashion Gold disponibile pe PensuleMachiaj.ro atat pentru uz personal cat si penstru uz profesional. Pasiunea ta este machiajul si ai mereu nevoie de noutati in ceea ce priveste cele mai bune pensule de machiaj din par natural

Fraulein38 iti ofera o reducere de 52% pentru Setul de 12 Pensule Machiaj din par natural Fashion Gold, ideale pentru tine si care te vor ajuta sa-ti faci un machiaj deosebit de fiecare data.

Set 12 pensule machiaj din par natural
continute de acest set sunt realizate din materiale de calitate premium, sunt originale din Germania, capetele pensulelor profesionale dispun de un puf ultra-fin atat natural cat si sintetic. Design-ul pensulelor este foarte elegant cu manere din lemn negre lacuite ce asigura o manevrare usoara, iar inelele care cuprind firele de par sunt aurii. 

Daca achizitionati acest set de pensule din par natural pentru make-up veti primi cadou o borseta din piele ecologica in tendinte dotata cu 3 buzunare de depozitare - doua laterale si unul de mijloc, in care poti lua cu tine alaturi de pensule diferite produse cosmetice pentru machiaj precum creioane de ochi etc.

Setul de 12 pensule machiaj din par natural este complet pentru a va realiza un make-up spectaculos fie ca este pentru zi sau pentru seara.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review