Set 12 pensule machiaj din par natural Fraulein38 Studio Black

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
39,90 RON (TVA inclus) PRP: 110,00 RON
63
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Fii în pas cu ultimele noutati din make-up, cu noul set de pensule de machiaj Fraulein38! Setul de 12 pensule de machiaj din par natural Fraulein38 Studio Black, contine pensule realizate din materiale de cea mai buna calitate, fabricate in Germania, iti ofera posibilitatea sa-ti faci un machiaj special la tine acasa.

Setul complet de 12 pensule pentru machiaj sunt proiectate in asa fel incat sa poate fi folosite pentru orice parte a fetei. Pensulele de machiaj din par natural au dimensiuni si forme diferite, dotate cu manere subtiri si din lemn ceea ce permite sa fie folosite cu usurinta. Sunt facute din par de calitate, moale, fin si foarte placut la atingere.

Dispus într-o borsetă elegantă, neagră, din piele ecologică tare, setul Fraulein38 conţine 12 pensule pentru make-up destinate folosirii tuturor produselor de machiaj, pentru obţinerea unui look complet şi în pas cu moda.

Puful este confecţionat atât din păr natural cât şi sintetic, duritatea acestuia fiind exact cum trebuie pentru o aplicare de precizie a fardului. Fiecare pensulă în parte este finisată cu mânere lungi, din lemn lăcuit de culoare neagră, pentru un plus de stil. 

Ai grija frumuseţea şi eleganţa ta cu un machiaj profesional realizat cu pensulele pentru machiaj din par natural Fraulein38 Studio Black!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review