Set 10 pensule machiaj Unicorn LUXORISE Germania + Borseta Pink Collection

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
79,90 RON (TVA inclus) PRP: 170,00 RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set 10 pensule machiaj Unicorn LUXORISE Germania oferite de profesionistii in machiaj care obtin cele mai bune rezultate datorita produselor de top pe care le folosesc. Pensulele de machiaj sunt nelipsite din trusele make-up artistilor. Invata si tu cum sa le folosesti! 

Set 10 pensule machiaj Unicorn LUXORISE contine toate pensulele necesare realizarii unui machiaj complet si in plus au in design minunat.

Acest set de 10 pensule de machiaj Unicorn contine:

- Pensula unicorn de pudra - foarte utila in dozarea corecta a cantitatii de pudra pe care o aplici, atat in cazul celei compacte si cu atat mai mult daca doresti sa incerci o pudra libera translucida - care confera un aspect mai natural fetei.

- Pensula de blush - varful pensulei o face ideala pentru aplicarea blush-ului. De pe pometi pana aproape de linia parului, blush-ul se aplica cu ajutorul pensulei prin miscari constante. Astfel reglezi si intensitatea culorii. 

- Pensula unicorn blender - pentru estomparea fardurilor- este pufoasa si moale, cu forma de dom. Poate cele mai importante pensule din arsenalul unui makeup artist, aceste pamatufuri sunt esentiale in realizarea oricarui machiaj al ochilor.

- Pensula pentru fardul de ochi - varful este creat pentru a absoarbe o cantitate perfecta de fard de ochi care se pastreaza timp indelungat pe pleoapa. Cu ea veti obtine umbrele dar si un machiaj care va iesi sigur in evidenta.

- Pensula de machiaj pentru blending (amestecarea culorilor) - are o textura destul de flexibila incat sa permita blending-ul culorilor pe pleoapa, adica trecerea de la o nuanta la alta prin amestecul lor in zona de convergenta.

- Pensula unicorn pentru bronzer -  aceasta pensula unica 3 in 1 permite aplicarea cu precizie a blushului, bronzerului si a altor produse pudra, compacte sau sub forma de pulbere. Forma unghiulara a perilor se potriveste perfect pe curbura pometilor, pentru a-i defini.

- Pensula evantai - cu ajutorul acestei pensule, poti obtine efecte de machiaj mai subtile si este utila si pentru a elimina excesul de machiaj de pe piele. Atinge pensula de mijlocul obrazului si ghideaz-o usor, in sus, catre ureche.

- Pensula angulara - cel mai des este utilizata pentru a da un aspect reusit sprancenelor, pensula angulara poate fi folosita si in loc de dermatograf pentru aplicarea unor linii drepte de-a lungul genelor.

- Pensula unicorn difuzare fard de pleoape - creata pentru aplicarea si omogenizarea fardului de pleoape.

- Pensula pentru fond de ten - pentru aplicarea fondurilor de ten cu texturi lichide si compacte, pentru un aspect perfect al tenului. Ideala pentru persoanele care nu-si doresc un aspect incarcat al tenului.

BONUS  - Borseta Pink Collection


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review