Set 10 pensule machiaj + Suport Pensule Pink Glow Collection

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
84,90 RON (TVA inclus) PRP: 150,00 RON
43
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1962

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set 10 pensule machiaj + Suport Pensule Pink Glow Collection este setul nelipsit din kit-urile makeup artistilor! Setul contine 10 pensule machiaj ce vin intr-o borseta roz, eleganta si compacta pentru a le purta cu tine peste tot. 

Setul de pensule este dedicat fiecarei iubitoare de machiaj. Contine toate pensulele necesare pentru realizarea unui look complet. Pensulele sunt fabricate dintr-un mix fibre sintetice si naturale, design-ul manerului fiind special creat pentru o prindere buna, care faciliteaza aplicarea. 

Suportul pentru pensule este de calitate premium din Germania si are un design exceptional. Este potrivita atat pentru organizarea, cat si pentru transportul si pastrarea pensulelor de machiaj in siguranta.

Set 10 pensule machiaj + Suport Pensule Pink Glow Collection contine:

- 1x pensula blush - este o pensula asemanatoare cu cea pentru pudra, diferenta constand in faptul ca pamatuful ei este oblic, avand forma ideala pentru aplicarea fara pete inestetice a fardului de obraz.

- 1x pensula contur - are o forma oblica ce faciliteaza intinderea fardului intr-un degradé subtil. Aceasta e ideala pentru fixarea bronzer-ului sub pometi.

- 1x pensula fond de ten - are forma ideala pentru o aplicare armonioasa a fondului de ten, acoperind porii cu usurinta.

- 1x pensula blending - este o pensula rotunjita cu perii mari si densi, creata pentru blending-ul fondului de ten pudra, lichid sau mousse.

- 4x pensula aplicare fard - sunt foarte moi, pufoase si au formele rotunjite pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre. Acestea pot fi folosite pe linia genelor pentru definirea conturului trasat din creionul dermatograf sau pentru aplicarea fardului compact inchis la culoare pe conturul ochilor.

- 1x pensula sprancene - este o pensula subtire, taiata unghiular, cu peri fermi si se foloseste pentru a acoperi spatiile goale din sprancene.

- 1x pensula ruj - este ideala pentru aplicarea perfecta a rujului, fara a depasi conturul buzelor.

- 1x suport pensule CADOU - Acest suport pentru pensule indeplineste cerintele de baza pentru depozitarea, organizarea si transportarea pensulelor. Suportul este perfect si pentru optiunile de cadouri. Etuiul pentru pensulele de machiaj te va ajuta sa-ti gasesti pensula potrivita cu usurinta.

Cumparate frecvent impreuna

Detalii

SKU
G1962

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review