Set 10 pensule machiaj Ovale in Etui Luxury Gold Collection 7748458

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
99,90 RON (TVA inclus) PRP: 250,00 RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Noua generatie Set 10 pensule machiaj Ovale in Etui Luxury Gold Collection are toate sansele sa revolutioneze industria frumusetii, dar si sa simplifice intregul proces de aplicare a machiajului!


Este timpul sa sa alegi pensulele ce au devenit un "must-have" in materia de machiaj. Usor de utilizat, sunt special create pentru a imbina foarte bine produsele si pentru a asigura un finish impecabil.

Daca va atrag pensulele pentru fond de ten in favoarea buretelului si daca obisnuiti sa va conturati fata, recomandam acest set cu drag. Absolut toate pensulele ovale  au perii foarte densi, foarte pufosi, dar destul de tari incat sa blenduiasca bine un fond de ten sau un produs crema.

Amestecand foarte bine produsele crema, puteti sa realizati un look complet la ochi, fara sa fiti nevoita sa schimbati pensula.
Make-up artistii le numesc instrumentele viitorului si sunt din ce in ce mai folosite in lumea intreaga.
Diferentele dintre pensulele traditionale si cele ovale implica si modul de folosire. Daca pensulele clasice sunt folosite, de obicei, prin miscari de tapotare sau circulare, pensulele de machiaj profesionale sunt concepute mai mult pentru miscari de apasare, glisare, alunecare sau impingere, in linii orizontale sau verticale.

Ofera precizia aplicarii si avantajul unui blending mai bun, prin miscari scurte, de la stanga la dreapta.

Alege Setul 10 Pensule Machiaj Ovale in Etui Luxury Gold Collection pentru a deveni o adevarata profesionista in conturare, blenduire si construirea unui machiaj deosebit!





Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review