Set 10 pensule machiaj Infailible Make-up

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
54,90Β RON (TVA inclus) PRP: 125,00Β RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Un nou set de pensule este disponibil acum pentru ca tu sa poti atinge idealul in materie de machiaj! Cu Set 10 pensule machiaj Infailible Makeup obtii un make-up impecabil, atat al fetei cat si al ochilor!

Acum iti poti definitiva intregul machiaj, de la aplicarea bazei, pana la contur si blending. Obtine forma dorita a fetei, realizeaza umbre si delimitari cu maiestria unui artist, numai cu setul de pensule profesionale.

Setul contine 5 pensule pentru machiajul fetei si 5 pensule pentru machiajul ochilor. Concepute din peri sintetici foarte fini si placuti la atingere, absorb cantitatea perfecta de produs ce urmeaza a fi aplicata pe fata.

Folosirea pensulelor de make-up asigura aplicarea uniforma a produselor, te ajuta sa imbini culorile si sa oferi un finish de exceptie.
Trusa este special construita astfel incat contine pensule pentru aplicarea fondului de ten, a blush-ului atat cremos cat si compact.

Pensulele sunt fabricate din peri moi, foarte rezistenti, cu manere robuste, care  permit aplicarea confortabila si usoara a produsului cosmetic. Sunt potrivite pentru orice tip de ten.

Noua editie de set 10 pensule machiaj Infailible Make-up vine insotita de un portfard elegant ce iti asigura depozitarea lor in siguranta!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review