Set 10 pensule machiaj Fraulein38 Kabuki Exclusive Style - Black Satin

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
54,90 RON (TVA inclus) PRP: 280,00 RON
80
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set 10 pensule machiaj Fraulein38 Kabuki Exclusive Style - Black Satin disponibil la o reducere de 63%! PensuleMachiaj iti pune la dispozitie o varietate de pensule pentru machiaj Exclusive Style originale Fraulein38, aduse din Germania.


Acest set de pensule pentru machiaj profesionale include 10 pensule de cea mai buna calitate realizate din par natural, sunt foarte pufoase, parul este ultra-fin si moale ceea ce face ca aplicare machiajului sa fie o placere, lasand un finish natural si matasos cu o stralucire potrivita fara sa lase urme sau sa irite tenul.

Set 10 pensule machiaj Fraulein38 Kabuki Exclusive Style contine:
- 1 x pensula pentru contouring - are o forma oblica ce faciliteaza intinderea fardului intr-un degradé subtil. Aceasta e ideala pentru fixarea bronzer-ului sub pometi.
- 2 x pensule pentru pudra - sunt pensule moi si rotunde si se folosesc pentru aplicarea pudrei pe fata, cu miscari circulare.
- 1 x pensula pentru fard de obraz - este o pensula asemanatoare cu cea pentru pudra, diferenta constand in faptul ca pamatuful ei este oblic, avand forma ideala pentru aplicarea fara pete inestetice a fardului de obraz.
- 1 x pensula penstru fond de ten - are forma ideala pentru o aplicare armonioasa a fondului de ten, acoperind porii cu usurinta.
- 4 x pensula pentru fard de pleoape - sunt foarte moi, pufoase si au formele rotunjite pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre. Acestea pot fi folosite pe linia genelor pentru definirea conturului trasat din creionul dermatograf sau pentru aplicarea fardului compact inchis la culoare pe conturul ochilor.

- 1 x pensula pentru blending - este o pensula rotunjita cu perii mari si densi, creata pentru blending-ul fondului de ten pudra, lichid sau mousse.



Expertul in frumusete PensuleMachiaj iti ofera un set uimitor de pensule pentru machiaj realizate atat din par natural cat si din peri sintetici de inalta performanta, aceste pensule se disting de celelalte prin raportul calitate - pret mult mai avantajos.
Excelent pentru Aplicarea Fondului de ten, a Pudrei, a Fardului de ochi, a Blush-ului si pentru Conturare si Blending, setul de 10 Pensule pentru machiaj Fraulein38 Kabuki Exclusive Style este un set complet pentru un machiaj perfect.




Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review