Set 10 pensule machiaj Black Shell LUXORISE Germania

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
59,90 RON (TVA inclus) PRP: 140,00 RON
57
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU L2347

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set 10 pensule machiaj Black Shell LUXORISE Germania oferite de profesionistii in machiaj care obtin cele mai bune rezultate datorita produselor de top pe care le folosesc. Insa, foarte important este si modul in care fardurile sunt aplicate. Pensulele de machiaj sunt nelipsite din trusele make-up artistilor. Invata si tu cum sa le folosesti! 

Este momentul sa devii propriul tau make-up artist, in intimitatea casei tale. Ofera-ti un set de pensule cu un design atractiv, calitate superioara a perilor si rol bine definit.

Set 10 pensule machiaj Black Shell LUXORISE Germania contine: 

1 x pensula pentru pudra - este o pensula moale si rotunda si se foloseste pentru aplicarea pudrei pe fata, cu miscari circulare.

1 x pensula pentru blush - este o pensula asemanatoare cu cea pentru pudra, diferenta constand in faptul ca pamatuful ei este oblic, avand forma ideala pentru aplicarea fara pete inestetice a fardului de obraz.

 - 1 x pensula pentru blending - este ideala pentru contopirea fardurilor de pleoape, lasand touch-ul final pentru ochi.

1 x pensula pentru fardul de pleoape - este foarte moale, pufoasa si are formele rotunjite pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre. Aceasta poate fi folosita pe linia genelor pentru definirea conturului trasat din creionul dermatograf sau pentru aplicarea fardului compact inchis la culoare pe conturul ochilor.

2 x pensule pentru blending fard de pleoape - este ideala pentru contopirea fardurilor de pleoape, lasand touch-ul final pentru ochi.

- 1 x pensula pentru bronzer -  are o forma oblica ce faciliteaza intinderea fardului intr-un degradé subtil. Aceasta e ideala pentru fixarea bronzer-ului sub pometi.

2 x pensule pentru sprancene - este o pensula subtire, taiata unghiular, cu peri fermi si se foloseste pentru a acoperi spatiile goale din sprancene.

1 x pensula pentru fond de ten - are forma ideala pentru o aplicare armonioasa a fondului de ten, acoperind porii cu usurinta.


Fii in pas cu trendurile si alege calitatea Setului 10 pensule machiaj Black Shell LUXORISE Germania!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review