Ruj Lichid Mat Diamond Kiss Beauty Matte Lipgloss #03

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
9,90 RON (TVA inclus) PRP: 30,00 RON
67
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2808

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Ruj Lichid Mat Diamond Kiss Beauty Matte Lipgloss #03 este intens pigmentat, fiind nevoie de o singura aplicare pentru ca buzele tale sa iasa in evidenta. Are o acoperire ridicata si finish mat atragator, fiind rezistent la apa si transfer. Ingredientele special selectionate din care este realizat hidrateaza buzele si le lasa catifelate pe intreaga durata a zilei. Are un designul deosebit, imbogatit cu detalii stralucitoare, de care te vei indragosti de la prima vedere. 

Se potriveste tuturor tipurilor de ten si este ideal pentru un machiaj delicat de zi, dar si pentru unul spectaculos de seara. Rujul lichid Mat Diamond Kiss Beauty Matte Lipgloss #03 are efect mat, durabil si waterpoof, fiind usor de indepartat cu ulei de curatare.

Recomandarea make-up artistilor: Aplicati putin fond de ten pe buze inainte de folosirea rujului, pentru a obtine o nuanta fidela cu cea din imaginea de prezentare.Culoarea produsului poate diferi in functie de luminozitatea ecranului, dar si de pigmentul natural al buzelor.


Cumparate frecvent impreuna

Detalii

SKU
G2808
Categorii
Brand
Nuanta Ruj
Rosu
Tip Ruj
Rujuri Mate

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review