Rimel Volum cu Aloe Vera Kiss Beauty

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
14,90Β RON (TVA inclus) PRP: 30,00Β RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Ofera volum si hidratare maxima genelor tale cu Rimelul volum cu aloe vera Kiss Beauty! Gelul de aloe vera este recunoscut in toate colturile lumii pentru efectele sale antioxidante, regenerative care stimuleaza cresterea firelor de par. In plus, ofera protectie impotriva razelor UV. 

Formula sa speciala impreuna cu periuta deasa duce mereu la gene mai pline si dese. Firele de par sunt imbracate in culoare intensa fiecare in parte pentru un aspect mereu placut si estetic. Cu o singura aplicare, obtii volum instant ce ofera intensitate dramatica privirii. Noua mascara este speciala pentru utilizarea zilnica, dar si pentru machiajul de seara. 

Pensula din silicon asigura o aplicare precisa, astfel incat sa nu existe exces de produs pe gene. Formula unica hidrateaza genele, le fortifica si le confera elasticitate si rezistenta. Peria pentru mascara ajuta la separarea genelor. Acest produs este imbogatit cu formula waterproof, asigurand o rezistenta indelungata si o stabilitate impecabila pe parcursul intregii zilei.

Ingredientele puternic hidratante de aloe vera fac rimelul adecvat ochilor sensibili. 

Pentru o privire atragatoare, alege Rimelul volum cu aloe vera Kiss Beauty!



Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review