Rimel si Eyeliner Waterproof 2 in 1 KIMUSE

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90Β RON (TVA inclus) PRP: 60,00Β RON
58
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1367

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Rimel si Eyeliner Waterproof 2 in 1 KIMUSE este un produs #MustHave! Descopera dualitatea unui produs de top! Un eyeliner intens si rezistent impreuna cu o mascara plina de volum e tot ce ai nevoie pentru a fura toate privirile celor din jur. 

Mascara Waterproof iti va oferi un efect de gene false absolut senzational, iar eyelinerul ultra rezistent se va pastra intact intreaga zi. Astfel tu vei avea un machiaj perfect in orice moment al zilei!

Urmareste sfaturile noastre pentru a te putea bucura la maxim de acest produs:

  • Intotdeauna aplica rimelul incepand de la baza genelor, urcand usor spre varfuri, in miscari de zig-zag. Daca aplici mascara doar pe varfurile genelor nu vei obtine o curbare intensa
  • Aplica eyelinerul in linii subtiri, cat mai aproape de baza genelor. Urmareste linia naturala a ochilor pentru a forma codita si nu intinde pielea ochiului in momentul in care o creezi. 

Practic si usor de folosit, Rimel si Eyeliner Waterproof 2 in 1 KIMUSE va deveni produsul tau preferat de make-up. Il vei putea lua cu tine oriunde pentru ca machiajul tau sa fie perfect in fiecare zi!
Incearca-l si tu!

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review