Burete Machiaj - Puff Crem tip para

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
9,90 RON (TVA inclus) PRP: 20,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Incearca Burete Machiaj - Puff Crem tip para pentru un machiaj profesional si o experienta luxoasa!

Dacă iți dorești să realizezi un machiaj ca la carte trebuie să folosești și instrumentele potrivite! 
Buretele machiaj pentru aplicarea Corectorului si Fondului de Ten - Puff Crem tip para ajuta la o acoperire si o amestecare fara efort a produselor cosmetice, a fost conceput pentru a fi utilizat pentru produsele cosmetice lichide si cremoase.

Buretelul pentru machiaj este realizat dintr-un material catifelat, de calitate si este foarte usor de apucat, ofera o acoperire precisa chiar si in zonele greu accesibile si poate elimina chiar si greselile de make-up. Are o forma in asa fel incat sa patrunda chiar si in zonele greu accesibile si un varf rotund cu rolul de a netezi in detaliu fondul de ten si corectorul pe frunte, obraji si barbie.

Cu acest burete machiaj pentru Fond de Ten si Corector prefectionismul este posibil, este reutilizabil si poate fi folosit pentru mai multe tipuri de produse cosmetice inclusiv sub forma lichida, crema si pulberi.

Burete Machiaj - Puff Crem tip para este realizat dintr-un material rezistent care nu se rupe, nu este din latex si ofera o acoperire usoara fara sa incarce fata si sa lase aspect de masca.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review