Pudra Nude USHAS - HD Powder #01

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
17,90 RON (TVA inclus) PRP: 45,00 RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Pudra HD Powder ofera acoperirea perfecta a zonelor decolorate, precum si a micilor imperfectiuni, lasand tenul cu un aspect mat, sanatos si natural! 

Pudra HD actioneaza ca un fixator al machiajului tau de zi cu zi. Protejeaza pielea de razele nocive ale soarelui, precum si de alte intemperii ce ti-ar putea deteriora aspectul pielii. 

Pudra Nude HD ofera o pigmentare perfecta. Pudra compacta va fi aliatul tau de nadejde in fiecare zi, asigurand pastrarea unui look impecabil si imbunatatind fotografiile tale.

Pudra Nude USHAS de inalta definitie este o pulbere translucida, versatila care creeaza un efect de atenuare perfecta a pielii. Acopera in detaliu ridurile si imperfectiunile, lasand un ten stralucitor si radiant.

Aceasta pudra HD este incredibil de catifelata, invizibila si poate fi folosita zilnic, atat in combinatie cu fond de ten cat si singura. Ultimul pas in ritualul tau de frumusete zilnic este aplicarea acestei pudre care estompeaza imperfectiunile pielii tale. Este transparenta, nu incarca tenul, este pudra ideala pentru finisare.

Pudra contine ingrediente care au la baza o formula inovatoare de siliciu. Ofera un aspect natural mat si minimizeaza aspectul porilor si al liniilor fine. Pudra HD a fost creata pentru a arata perfect in fata tehnologiei HD 4K. 

Alege Pudra Nude USHAS - HD Powder #01 pentru un machiaj ce rezista o zi intreaga!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review