Pudra Minerala Mat-Finish & Enhanced Radiance

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90Β RON (TVA inclus) PRP: 55,00Β RON
54
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1521

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Pudra Minerala Mat-Finish & Enhanced Radiance acopera imperfectiunile, netezeste si uniformizeaza tenul. Acesta nu incarca aspectul si nu are efect de masca, va lasa porii sa respire si nu va afecta echilibrul pielii sensibile. Ambalajul este prevazut cu doua compartimente, unul inferior, pentru pudra, si unul superior. Cel din urma dozeaza prin intermediul orificiilor despartitoare o cantitate potrivita de produs.

Iluminatorul cu o structura blanda si matasoasa confera prospetime fetei si permite o estompare si o aplicare usoara. Acesta are rolul de a spori frumusetea trasaturilor. Highlighter-ul se aplica peste fondul de ten. Fixarea se face cu ajutorul unei pensule plate sau a uneia de tip evantai. 

Pentru o stralucire naturala, aplici iluminatorul pe punctul inalt al pometilor, pe osul fruntii, pe arcada, in coltul intern al ochilor si pe arcul lui Cupidon. Pigmentii puternici ofera o stralucire intensa ce contureaza natural aceste zone.

Practic si igienic, recipientul este specific produselor cu minerale. In plus, contine si un aplicator special pentru pudra.

Pudra Minerala de la Kiss Beauty are o capacitate de acoperire medie, este potrivita pentru toate tipurile de piele: sensibila, normala, uscata, mixta sau grasa. Dupa aplicarea acestei pudre minerale, tenul tau va avea un aspect satinat, radiant si natural.

Pudra minerala pentru fata ofera tenului o stralucire naturala, ii da un aspect sanatos si hidratat. Reduce semnificativ semnele vizibile ala imbatranirii datorita ingredientelor imbogatite cu aminoacizi.


Produsul este disponibil in 2 variante! Va rugam sa va alegeti modelul dorit cu ajutorul selectorului de sub pret.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review