Pudra Minerala Iluminatoare Radiance O.TWO.O

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
29,90 RON (TVA inclus) PRP: 65,00 RON
54
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1530

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Pudra Minerala Iluminatoare Radiance O.TWO.O este o sarbatoare de lumini pe obrajii tai! Culoarea special formulata din pigmenti fini este rezistenta la transfer si waterproof.

Daca iti doresti un ten stralucitor, matasos, de o rezistenta indelungata, achizitioneaza acum pudra minerala iluminatoare. Pudra este disponibila in patru nuante potrivite pentru toate tipurile de ten. Poate fi folosita atat pentru machiajul de zi, cat si pentru cel de seara.

Iluminatorul pudra se aplica in zonele in care se doreste evidentierea trasaturilor. Particulele stralucitoare atrag lumina, iar chipul capata instant o radiere deosebita. Cu un singur strat fin de pudra iluminatoare translucida, machiajul tau va capata un finish radiant. Cu o pensula pentru pudra, vei aplica un strat perfect de produs iar machiajul tau se va feri de un aspect incarcat.

Pentru un bun echilibru al machiajului, foloseste highlighter-ul in anumite puncte strategice: arcul lui Cupidon, puntea nasului, arcadele, zona de deasupra sprancenelor, osul pometelui si centrul pleoapelor superioare.

Pudra minerala stralucitoare este solutia perfecta chiar si pentru a fi utilizata inainte de aplicarea fardului de ochi. Astfel vei evita strangerea acestuia in pliul ochilor.

Iluminatoarele sunt printre cele mai comandate produse de beauty la nivel international. Pudra Minerala Iluminatoare Radiance O.TWO.O a intrat in top iluminatoare datorita calitatii premium.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review